• Casa Buna Speranta
    Casa Buna Speranta
  1. Casa Buna Speranta
  2. Camere Curate
  3. Bucatarie si Baie Proprii
  4. Mancare pregatita zilnic in bucataria noastra

SERVICII OFERITE

Realizata cu mult drag pentru bunicii nostri, Casa Buna Speranta va asteapta sa-i treceti pragul si sa ne cunoastem incercand sa va oferim tot ce este necesar pentru confortul si starea de bine atat de necesare.

SERVICII MEDICALE

Supraveghere de specialitate, asistente pe timpul zilei, infirmiere non-stop. Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil de catre asistenta medicala strict controlata, conform prescriptiei medicale. Servicii de ingrijire personala. Asistenta medicala de urgenta si transportul catre unitati spitalicesti in caz de nevoie.

SERVICII SPECIALE

Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura. Gimnastica recuperatorie pentru cei care au nevoie. Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie etc. Analize medicale (recolatare la sediul nostru).

SUPRAVEGHERE MEDICALA

Suntem deschisi pentru orice alt serviciu ati dori. Accesul in caminul nostru se poate face indiferent de ora și zi. Echipa noastra este formata din medici cu specialitatea in medicina de familie, geriatrie, psihiatrie, psiholog clinician, asistent social, asistente medicale, infirmiere si bucatar.

ALIMENTATIE

Alimentatia rezidentilor nostri este pregatita zilnic in bucataria noastra, numai cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate; Meniul zilnic consta in servirea a 3 mese pe zi si a 2 gustari intre mese, in acord cu patologia fiecarui rezident. Masa este servita atat in locul special amenajat, cat si in bucatariile camerelor, iar pentru persoanele nedeplasabile masa este servita la pat de catre personalul caminului. Curatenia se face zilnic si ori de cate ori este necesar.

CONDITII CAZARE

Cazarea se face in camere echipate cu TV LCD, bucatarie, baie proprie si balcon; Living modern dotat cu biblioteca, TV LCD, DVD; Asistenta si ingrijire 24/24 h prin personal calificat, respectiv, asistente medicale, infirmiere; Bucatarie proprie utilata modern ce respecta standardele igienico-sanitare; Servicii de spalatorie, uscatorie; Loc de servit masa intr-un cadru placut; Terasa; Servirea mesei in aer liber, intr-un spatiu deosebit format din foisor, leagan, special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a persoanelor aflate in grija noastra. Gradina cu flori unde beneficiarii nostri se pot delecta avand comuniune cu natura, posibilitatea plantarii floricelelor intr-un grup de lucru conduse de catre psihologul centrului.

CAMERE CURATE, PERSONAL CALIFICAT, ALIMENTATIE PROASPATA.

Va asteptam sa treceti pragul casei noastre!

Programeaza o vizionare!