Suna!Contact!
  • casa buna speranta - slider 1
    CASA BUNA SPERANTA
  1. Casa Buna Speranta
  2. Camere Modern Echipate
  3. Baie si Bucatarie Proprie

SERVICII OFERITE

Realizata intr-un stil cochet si intim, Casa "Buna Speranta" va asteapta sa-i treceti pragul,
oferindu-va un confort ridicat la standarde occidentale si servicii de inalta calitate.

Servicii Medicale

Supraveghere de specialitate permanenta (asistente, infirmiere).
Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil de catre asistenta medicala strict controlata, conform prescriptiei medicale.
Servicii de ingrijire personala.
Asistenta medicala de urgenta si transportul catre unitati spitalicesti in caz de nevoie.

Servicii speciale

Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura. Gimnastica recuperatorie pentru cei care au nevoie. Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie etc. Analize medicale (recolatare la sediul nostru); Ortopedie, cardiologie, chirurgie.

Supraveghere Medicala
24/24H

Suntem deschisi pentru orice alt serviciu ati dori. Accesul in caminul nostru se poate face indiferent de ora si zi. Am plecat la drum cu o echipa de profesionisti formata din doctori, asistente, bucatareasa, infirmiere, pentru a va oferi cea mai buna ingrijire medicala.

ALIMENTATIE

Alimentatia rezidentilor nostri este pregatita zilnic in bucataria noastra, numai cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate; Meniul zilnic consta in servirea a 3 mese pe zi si a 2 gustari intre mese, in acord cu patologia fiecarui rezident, la recomandarea medicului specialist; Masa este servita atat in locul special amenajat, cat si in bucatariile camerelor iar pentru persoanele nedeplasabile, masa este servita la pat de catre personalul caminului.
Curatenia se face zilnic si ori de cate ori este necesar.

CONDITII CAZARE

Cazarea se face in camere modern echipate cu TV LCD, bucatarie, baie proprie si balcon; Living modern dotat cu biblioteca, TV LCD, DVD; Asistenta si ingrijire 24/24 h prin personal calificat, respectiv, asistente medicale, ifirmiere; Bucatarie proprie utilata modern ce respecta standardele igienico-sanitare; Servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie; Loc de servit masa intr-un cadru foarte placut si frumos; Terasa; Servirea mesei in aer liber, intr-un spatiu deosebit format din foisor, leagan, special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a persoanelor aflate in grija noastra.

CAMERE MODERN ECHIPATE - PERSONAL CALIFICAT - ALIMENTATIE PROASPATA

Va asteptam sa treceti pragul casei noastre!

Programeaza o vizionare!

    Spread the love